Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

Stonehenge Fondsmægler-
selskab A/S

Erfarne rådgivere og distributører for Investeringsforeningen Stonehenge

Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er stiftet i 2009 af en række investorer, der ønskede et seriøst alternativ til de traditionelle benchmark orienterede investeringsforeninger.

Vi er et selvstændigt fondsmæglerselskab, der tilbyder aktiv formueforvaltning. Vores spidskompetencer er valueinvestering og aktiv allokering. Vi stræber efter at minimere risikoen i vores fordeling af aktiver og i de enkelte investeringer ved at satse på stabile afkast uden alt for store udsving.

Bestyrelsen
Bestyrelsen for Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er sammensat af erfarne erhvervsfolk primært fra den finansielle sektor.

Vi har udarbejdet en veldefineret og
gennemtestet metode til beregning af selskabers fair værdi

Stonehenge Fondsmæglerselskab benytter en disciplineret tilgang til investeringerne og har bl.a. udarbejdet en veldefineret og gennemtestet metode til beregning af selskabers fair værdi, samt en stærk allokeringsmodel, der bygger på et modelmæssigt fundament sat sammen med snusfornuft og godt købmandsskab.

Ved at kombinere stabile aktieinvesteringer med investeringer i kvalitetsobligationer ønsker vi at skabe positive afkast – uanset om markederne er urolige eller ej.

Selskabsoplysninger

Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er et fondsmæglerselskab hjemmehørende i Aalborg

Skal vi være det stabile fundament i dine investeringer?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, helt uforpligtende.

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk