Medarbejdere

Vi er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen

Hos Stonehenge er vi stolte af vores resultater og koncept.

Medarbejderne i Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen via deres tidligere virke inden for investering, investeringsselskaber og investeringsforeninger.

Adm. direktør og medejer

Frank Sørensen

Jeg er uddannet Cand. Oecon og har tidligere arbejdet 12 år i Spar Nord Bank og Jyske Bank. Jeg har klare holdninger til, hvordan man investerer bedst muligt – og jeg vil gerne gøre en ægte forskel for mine kunder. Derfor slog jeg til øjeblikkeligt, da jeg i 2010 fik mulighed for at være med til at bygge Stonehenge op. Branchen går generelt efter de højest mulige afkast, men vi vil hellere være kendt for fornuftige afkast med en høj grad af sikkerhed og stabilitet. For mig er det essentielt, at vi aldrig går på kompromis med vores forsigtige investeringstilgang, da vores kunder altid trygt skal kunne regne med, at vi passer godt på deres penge. Jeg bliver stærkt motiveret af samarbejde, fælles interesser og ærlig kommunikation – og jeg ønsker at være med til at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af på alle områder. Jeg bor i Ry sammen med min kone og vores tre børn.

Kundechef og medejer

Flemming Vognsen

Jeg har været ansat i Spar Nord Bank i mere end 27 år, hvor jeg de sidste 20 år har arbejdet med investering som investeringsrådgiver, investeringschef og aktierådgiver. Jeg er startet hos Stonehenge, fordi jeg synes konceptet omkring valueinvestering er spændende, og ikke mindst fordi Stonehenge er et godt og ærligt alternativ, der har leveret rigtig gode og stabile afkast over en årrække. Jeg har i alle mine tidligere jobs haft rigtig meget kundekontakt, og for mig er kunden det vigtigste i alle henseender. At give en god og sober rådgivning, der både indeholder muligheder og ikke mindst risici, står absolut først på min dagsorden. Jeg satser på at blive en synlig sparringspartner – ikke mindst på vores hjemmebane her i Nordjylland. Jeg stiller gerne op til alle typer af arrangementer, konferencer, møder i foreninger, kundemøder osv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om Stonehenge, vores holdning til markedet, vores investeringsfilosofi og ikke mindst vores produkter. Privat bor jeg i Gistrup sammen med min kone og vores 2 børn.

Controller

Sabina Granat

Jeg har været ansat som controller i Stonehenge siden 2015 og var forinden ansat i Spar Nord Banks hovedsæde i ti år. Jeg er uddannet Cand. Merc. Aud. fra Aalborg Universitet. Udover udarbejdelse af regnskaber, er jeg ansat som selskabets compliance officer. Her er min vigtigste opgave at sørge for, at vi som virksomhed lever op til gældende love og bekendtgørelser og bl.a. derved sikrer vores kunder det bedste grundlag for en god rådgivning og kundeoplevelse. Selvom jeg ikke har kundekontakt, så er mit arbejde indirekte til gavn for kunderne. Det er fantastisk at være en del at en organisation hvor alle medarbejdere er så dedikerede i at skabe gode resultater og oplevelser for vores kunder. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Kundechef og medejer

Ove Lauritzen Jensen

Jeg bor i Silkeborg med min kone og vores to drenge og jeg har derfor naturligt udgangspunkt fra vores kontor i Ry. Jeg har 25 års erfaring fra bankverdenen, heraf mere end 10 år som investeringschef. Jeg blev ansat i Stonehenge i 2014, men har nok altid inderst inde været en ”Stonehenger”. Mit arbejde består i at sørge for at vores kunder og samarbejdspartnere er velinformerede om vores produkter og holdninger, samt at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Ligesom vores investeringsstrategi er langsigtet, er vores arbejde med kunder baseret på langsigtede relationer. Investering er en tillidssag og vi ved, at din tillid er noget vi skal gøre os fortjent til. Det kan vi næsten kun gøre over tid og ved ikke at love mere end vi kan holde. Kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om vores langsigtede og ret forsigtige investeringer.

Aktieanalytiker / porteføljemanager

Joachim Holm Bach

Jeg arbejder som aktieanalytiker / assisterende porteføljemanager, hvor mit arbejde er at bistå Frank med input til investeringsbeslutningerne. Det gør jeg blandt andet ved at finde potentielle investeringer, analysere dem, udvælge de bedste og overbevise Frank om, at de skal være en del af vores portefølje. Mine forudsætninger for dette er dels en Cand. Merc. med fokus på finansiering og mit tidligere arbejde hos en mindre uafhængig kapitalforvalter, hvor udgangspunktet var valueinvestering i små og mellemstore selskaber i Danmark, Norge og Sverige. Når jeg ikke er på kontoret, bor jeg sammen med min kone og vores to små børn i Vejle.

Bogholder/administrator

Ann Bundgaard

Jeg arbejder som bogholder og administrator hos Stonehenge Fondsmæglerselskab og har over 25 års erfaring fra lignende stillinger. For mig er det vigtigt, at mine kollegaer og jeg har det godt sammen, samtidig med at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Skal vi være det stabile fundament i dine investeringer?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, helt uforpligtende.

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk