bliv-invetser-i-investeringsforeningen-stonhenge

Bliv klogere på, hvordan du beskytter din opsparing

Er du i tvivl om en investeringsforening er noget for dig? Så læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig der har en opsparing, du ønsker at beskytte.

Mange private kunder har ofte en større eller mindre berøringsangst, når snakken falder på investeringer. Det kan hurtigt virke som et område, man har svært ved at sætte sig ind i, og derfor lader man måske blot banken om at forvalte sin opsparing.

Men sådan behøver det ikke at være.

Hos Stonehenge tilbyder vi et ægte alternativ til banken, og selvom din opsparing måske kun lyder på et par få tusind kroner, kan vi ofte sikre dig en bedre investering og afkast end din bank kan.

Vi arbejder ud fra en filosofi, der har fokus på at sikre vores kunders investeringer og øge dem gennem gode langsigtede afkast.

  • Vi lever af at tjene penge til dig
  • Vi beskytter før vi øger
  • Vi fortæller altid sandheden

Lyder dette som noget du kunne tænke dig at vide mere om, kan du læse videre her: klik på linket.

Hos Stonehenge investerer vi langsigtet, etisk og bæredygtigt i aktier fra de udviklede lande. Vores motto: "Hellere langsomt rig end hurtig fattig" gælder naturligvis også, når vi vælger hvilke selskaber, vi ønsker at investere i. Vi investerer i de mest stabile brancher, uanset om verdensøkonomien har det godt eller skidt. Det betyder som regel, at de aktier vi investere i ikke svinger helt så meget i værdi som aktiemarkedet generelt. Til gengæld har vi været i stand til at beskytte værdierne bedre, når aktiemarkedet er under pres. Vi er ikke kortsigtede spekulanter, men langsigtede investorer."

frank-sørensen-thumb-stonehenge

Adm. direktør og medejer af Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

nyhedsbrev-ikon-stonehenge

Hvis du ønsker at følge med i dine investeringer, kan du tilmelde dig vores nyhedstjeneste nederst på siden

Skal vi hjælpe dig med at sikre din investering?

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk

Besøg os

Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg

Besøg os

Rugaardsvej 5, 2. sal, 8680 Ry

Vi glæder os til at møde dig.

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.

Vil du være på forkant med aktieudviklingen?

Skriv dig op til vores nyhedsmail. Så får du en gang om måneden vores syn på markedsudviklingen samt hvordan de aktuelle samfundsmæssige faktorer influerer på aktiemarkedet. Det er helt gratis.