vaerdibaseret-virksomhed-stonehenge

Stonehenge er først og fremmest en værdibaseret virksomhed

Vi stræber hver dag efter at handle i overensstemmelse med vores formål og værdier. Vi leverer et kvalitetsprodukt til vores kunder, hvor vi vægter omhyggelighed, nøjsomhed og stabilitet meget højt. Vi har en håndværksmæssig tilgang til det at forvalte vores kunders investeringer, og sætter en ære i ikke at agere kortsigtet og spekulativt. Som kunde hos Stonehenge vil du opleve autentiske og dedikerede medarbejdere, der er tro mod vores formål og værdier.

"Hos Stonehenge investerer vi langsigtet, etisk og bæredygtigt i aktier fra de udviklede lande. Vores motto: "Hellere langsomt rig end hurtig fattig" gælder naturligvis også, når vi vælger hvilke selskaber, vi ønsker at investere i. Vi investerer i de mest stabile brancher, uanset om verdensøkonomien har det godt eller skidt. Det betyder som regel, at de aktier vi investere i ikke svinger helt så meget i værdi som aktiemarkedet generelt. Til gengæld har vi været i stand til at beskytte værdierne bedre, når aktiemarkedet er under pres. Vi er ikke kortsigtede spekulanter, men langsigtede investorer."

frank-sørensen-thumb-stonehenge

Investeringsdirektør og medejer af Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

pose-penge-ikon-stonehenge

Vi lever af at tjene penge til dig

Hos Stonehenge har vi fælles interesser med dig som kunde, da vi alle selv har investeret i vores egne produkter. Det betyder, at når markedet bevæger sig op og ned, både vinder og taber vi sammen. Som dedikerede kapitalforvaltere yder vi derfor altid vores bedste for vores kunder. Hos os vil du ikke opleve stress og høj puls, men ro i maven, færre frustrationer og mere tid til alt det gode i livet.

spareboesse-ikon-stonehenge

Vi beskytter før vi øger

Vi følger aktivt med i markedet og forholder os til de faktuelle tal, som virksomhederne fremlægger. Vi kigger ikke i krystalkuglen og satser på risikable tendenser, men tilbyder en velsmurt investeringsmotor, der sikrer dig gode langsigtede investeringer. Det betyder, at vi fravælger investeringer med høj risiko og i stedet går efter stabile afkast. Vi vil være det stabile fundament i dine investeringer.

giv-haand-ikon-stonehenge

Vi fortæller altid sandheden

Med ærlighed kommer man længst og vi sætter en ære i at informere vores kunder om både plusser og minusser ved deres investering. På den måde vil du som kunde hos Stonehenge opleve en høj grad af gennemsigtighed. Vi vægter faktisk ærlig kommunikation så højt i Stonehenge, at det godt må koste os kunder på den korte bane!

Skal vi hjælpe dig med at sikre din investering?

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk

Besøg os

Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg

Besøg os

Rugaardsvej 5, 2. sal, 8680 Ry

Vi glæder os til at møde dig.

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.

Vil du være på forkant med aktieudviklingen?

Skriv dig op til vores nyhedsmail. Så får du en gang om måneden vores syn på markedsudviklingen samt hvordan de aktuelle samfundsmæssige faktorer influerer på aktiemarkedet. Det er helt gratis.