Medarbejdere

Vi er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen

I Stonehenge er vi stolte af vores resultater og koncept.

Medarbejderne i Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen via deres tidligere virke inden for investering, investeringsselskaber og investeringsforeninger.

Direktør (CEO) og porteføljemanager

Frank Sørensen

Jeg er uddannet Cand. Oecon og har tidligere arbejdet 12 år i Spar Nord Bank og Jyske Bank. Jeg har klare holdninger til, hvordan man investerer bedst muligt – og jeg vil gerne gøre en ægte forskel for mine kunder. Derfor slog jeg til øjeblikkeligt, da jeg i 2010 fik mulighed for at være med til at bygge Stonehenge op. Branchen går generelt efter de højest mulige afkast, men vi vil hellere være kendt for fornuftige afkast med en høj grad af sikkerhed og stabilitet. For mig er det essentielt, at vi aldrig går på kompromis med vores forsigtige investeringstilgang, da vores kunder altid trygt skal kunne regne med, at vi passer godt på deres penge. Jeg bliver stærkt motiveret af samarbejde, fælles interesser og ærlig kommunikation – og jeg ønsker at være med til at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af på alle områder. Jeg bor i Ry sammen med min kone og vores tre børn.

Assisterende porteføljemanager

Joachim Holm Bach

Jeg arbejder som assisterende porteføljemanager og aktieanalytiker, hvor mit arbejde er, at bistå Frank med input til investeringsbeslutningerne. Det gør jeg blandt andet ved at finde potentielle investeringer, analysere dem, udvælge de bedste og overbevise Frank om, at de skal være en del af vores portefølje. Mine forudsætninger for dette er dels en Cand. Merc. med fokus på finansiering og mit tidligere arbejde hos en mindre uafhængig kapitalforvalter, hvor udgangspunktet var valueinvestering i små og mellemstore selskaber i Danmark, Norge og Sverige. Når jeg ikke er på kontoret, bor jeg sammen med min kone og vores tre små børn i Brejning.

Bogholder/administrator

Ann Bundgaard

Jeg arbejder som bogholder og administrator hos Stonehenge Fondsmæglerselskab og har over 25 års erfaring fra lignende stillinger. For mig er det vigtigt, at mine kollegaer og jeg har det godt sammen, samtidig med at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Relationship Manager

Ove Lauritzen Jensen

Jeg bor i Silkeborg med min kone og vores to drenge og jeg har derfor naturligt udgangspunkt fra vores kontor i Ry. Jeg har 25 års erfaring fra bankverdenen, heraf mere end 10 år som investeringschef. Jeg blev ansat i Stonehenge i 2014, men har nok altid inderst inde været en ”Stonehenger”. Mit arbejde består i at sørge for at vores kunder og samarbejdspartnere er velinformerede om vores produkter og holdninger, samt at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Ligesom vores investeringsstrategi er langsigtet, er vores arbejde med kunder baseret på langsigtede relationer. Investering er en tillidssag og vi ved, at din tillid er noget vi skal gøre os fortjent til. Det kan vi næsten kun gøre over tid og ved ikke at love mere end vi kan holde. Kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om vores langsigtede og ret forsigtige investeringer.

Compliance Officer og Controller

Sabina Granat

Jeg har været ansat som controller i Stonehenge siden 2015 og var forinden ansat i Spar Nord Banks hovedsæde i ti år. Jeg er uddannet Cand. Merc. Aud. fra Aalborg Universitet. Udover udarbejdelse af regnskaber, er jeg ansat som selskabets compliance officer. Her er min vigtigste opgave at sørge for, at vi som virksomhed lever op til gældende love og bekendtgørelser og bl.a. derved sikrer vores kunder det bedste grundlag for en god rådgivning og kundeoplevelse. Selvom jeg ikke har kundekontakt, så er mit arbejde indirekte til gavn for kunderne. Det er fantastisk at være en del at en organisation hvor alle medarbejdere er så dedikerede i at skabe gode resultater og oplevelser for vores kunder. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Skal vi være det stabile fundament i dine investeringer?

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere, helt uforpligtende.

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk