Seneste nyheder fra Stonehenge

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Investeringsforeningen Stonehenge indkalder hermed til ordinær generalforsamling mandag den 24. april 2023, kl. 14.00 hos BI Management A/S, Bredgade 40, 1260 København K.  Du kan læse hele indkaldelsen  i nedenstående ...
Læs mere

Afkastrapport ultimo februar 2023

Hver måned udgiver vi en afkastrapport med grafik og data, som viser afkastudviklingen i vores fonde siden de startede. Rapporten er henvendt til dig, der ønsker et hurtigt overblik over ...
Læs mere

Hvad er forskellen på en valueaktie og en vækstaktie?

Vi bliver ofte spurgt om, hvad forskellen er på en valueaktie og en vækstaktie. Det kan måske bedst beskrives med et eksempel. Hvis du selv ejer en virksomhed, så er ...
Læs mere

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Rådgiverne i Stonehenge Fondsmæglerselskab er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen via deres tidligere virke inden for investering, investeringsselskaber og investeringsforeninger.

Frank Sørensen - Investeringsdirektør og medejer

Adm. direktør og medejer

Frank Sørensen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 37 18 88
E-mail fs@stonehenge.dk

Jeg er uddannet Cand. Oecon og har tidligere arbejdet 12 år i Spar Nord Bank og Jyske Bank. Jeg har klare holdninger til, hvordan man investerer bedst muligt – og jeg vil gerne gøre en ægte forskel for mine kunder. Derfor slog jeg til øjeblikkeligt, da jeg i 2010 fik mulighed for at være med til at bygge Stonehenge op. Branchen går generelt efter de højest mulige afkast, men vi vil hellere være kendt for fornuftige afkast med en høj grad af sikkerhed og stabilitet. For mig er det essentielt, at vi aldrig går på kompromis med vores forsigtige investeringstilgang, da vores kunder altid trygt skal kunne regne med, at vi passer godt på deres penge. Jeg bliver stærkt motiveret af samarbejde, fælles interesser og ærlig kommunikation – og jeg ønsker at være med til at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af på alle områder. Jeg bor i Ry sammen med min kone og vores tre børn.

ove-lauritzen-jensen-stonehenge

Kundechef og medejer

Ove Lauritzen Jensen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 61 33 24
oj@stonehenge.dk

Jeg bor i Silkeborg med min kone og vores to drenge og jeg har derfor naturligt udgangspunkt fra vores kontor i Ry. Jeg har 25 års erfaring fra bankverdenen, heraf mere end 10 år som investeringschef. Jeg blev ansat i Stonehenge i 2014, men har nok altid inderst inde været en ”Stonehenger”. Mit arbejde består i at sørge for at vores kunder og samarbejdspartnere er velinformerede om vores produkter og holdninger, samt at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Ligesom vores investeringsstrategi er langsigtet, er vores arbejde med kunder baseret på langsigtede relationer. Investering er en tillidssag og vi ved, at din tillid er noget vi skal gøre os fortjent til. Det kan vi næsten kun gøre over tid og ved ikke at love mere end vi kan holde. Kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om vores langsigtede og ret forsigtige investeringer.

flemming-vognsen-stonehenge

Kundechef og medejer

Flemming Vognsen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 30 15 36 49
E-mail fv@stonehenge.dk

Jeg har været ansat i Spar Nord Bank i mere end 27 år, hvor jeg de sidste 20 år har arbejdet med investering som investeringsrådgiver, investeringschef og aktierådgiver. Jeg er startet hos Stonehenge, fordi jeg synes konceptet omkring valueinvestering er spændende, og ikke mindst fordi Stonehenge er et godt og ærligt alternativ, der har leveret rigtig gode og stabile afkast over en årrække. Jeg har i alle mine tidligere jobs haft rigtig meget kundekontakt, og for mig er kunden det vigtigste i alle henseender. At give en god og sober rådgivning, der både indeholder muligheder og ikke mindst risici, står absolut først på min dagsorden. Jeg satser på at blive en synlig sparringspartner – ikke mindst på vores hjemmebane her i Nordjylland. Jeg stiller gerne op til alle typer af arrangementer, konferencer, møder i foreninger, kundemøder osv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om Stonehenge, vores holdning til markedet, vores investeringsfilosofi og ikke mindst vores produkter. Privat bor jeg i Gistrup sammen med min kone og vores 2 børn.

Stonehenge – sådan hænger det sammen

Når du køber et investeringsbevis, bliver du medlem af Investeringsforeningen Stonehenge, der rådgives af Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S.

Investeringsforeningen Stonehenge er ejet af medlemmerne (investorerne), der bl.a. vælger en bestyrelse til at varetage sine interesser på den årlige generalforsamling.

Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S
 • Selvstændigt aktieselskab som primært lever af at rådgive Investeringsforeningen Stonehenge.
 • Tilbyder også rådgivning og forvaltning på individuel basis (krav om minimumsbeløb).
 • Har egen professionel bestyrelse.
 • Har 6 dedikerede ansatte med et indgående kendskab til branchen.
 • Har kontorer i Aalborg og Ry.
 • Under tilsyn af Finanstilsynet.
Investeringsforeningen Stonehenge
 • Ejet af foreningens medlemmer.
 • Står bag tre investeringsfonde (Globale Valueaktier, Value Mix og PM).
 • Har egen professionel bestyrelse, som skal sikre medlemmernes interesser.
 • Har udliciteret administrationen til BI Management A/S.
 • Benytter Ringkjøbing Landbobank som depotbank og market maker.
 • Under tilsyn af Finanstilsynet.

To selvstændige enheder

Investeringsforeningen og fondsmæglerselskabet er to selvstændige enheder. I fondsmæglerselskabet arbejder rådgiverne, mens investorernes penge ligger i investeringsforeningen. Det betyder, at de ansatte i fondsmæglerselskabet ikke har kontakt med investorernes penge, men blot fungerer som rådgivere.

Investeringsforeningen Stonehenge er underlagt “Lov om investeringsforeninger mv.” og kontrolleres af Finanstilsynet, der også fører tilsyn med bl.a. banker og pensionskasser.

investeringsforeningen-foelg-med

Investeringsforeningen Stonehenge

Nøjagtig som det historiske Stonehenge monument er bygget på en solid indsats ved hjælp af enkelt og godt håndværk, har vi opbygget Investeringsforeningen Stonehenge til i dag at være en forening, der har stabilitet og nøjsomhed i fokus.

Investeringsforeningen Stonehenge blev dannet i 2010 på initiativ af Stonehenge Fondsmæglerselskab. Foreningen investerer i dag over 1,5 mia. kr. på vegne af over 6000 kunder.

Vi har kontorer i Aalborg og Ry, hvor du vil kunne møde vores engagerede medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig med at beskytte og øge din investering.

"I Stonehenge går vi ikke efter topafkast, for det strider mod vores ønske om lav risiko. Vi er tålmodige og langsigtede investorer, ikke kortsigtede spekulanter. Det er nemlig nødvendigt at være langsigtet, hvis de undervurderede aktier skal have mulighed for at vise deres reelle værdi."

frank-sørensen-thumb-stonehenge

Adm. direktør og medejer af Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

pose-penge-ikon-stonehenge

Sådan handler vi

Vi sælger kun en aktie, hvis den har opnået fair værdi, hvis forudsætningerne har ændret sig, eller hvis vi finder bedre alternativer. Vi overvåger porteføljen nøje og tilpasser den løbende ud fra selskabsmeddelelser, renteændringer og kursudvikling. På denne måde kan vi overholde vores langsigtede investeringsstrategi trods store ændringer i markedet.

Ingen af Investeringsforeningen Stonehenges fonde benytter finansielle instrumenter som futures, optioner eller lignende.

Øvrige informationer

Du kan finde faktaark for vores fonde her…
Du kan læse vores månedsbrev Barometer her…
Du kan læse Central Investorinformation her…

Skal vi hjælpe dig med at sikre din investering?

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk

Besøg os

Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg

Besøg os

Rugaardsvej 5, 2. sal, 8680 Ry

Vi glæder os til at møde dig.

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.

Vil du være på forkant med aktieudviklingen?

Skriv dig op til vores nyhedsmail. Så får du en gang om måneden vores syn på markedsudviklingen samt hvordan de aktuelle samfundsmæssige faktorer influerer på aktiemarkedet. Det er helt gratis.