Frank Sørensen - Investeringsdirektør og medejer

Adm. direktør og medejer

Frank Sørensen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 37 18 88
E-mail fs@stonehenge.dk

Jeg er uddannet Cand. Oecon og har tidligere arbejdet 12 år i Spar Nord Bank og Jyske Bank. Jeg har klare holdninger til, hvordan man investerer bedst muligt – og jeg vil gerne gøre en ægte forskel for mine kunder. Derfor slog jeg til øjeblikkeligt, da jeg i 2010 fik mulighed for at være med til at bygge Stonehenge op. Branchen går generelt efter de højest mulige afkast, men vi vil hellere være kendt for fornuftige afkast med en meget høj grad af sikkerhed og stabilitet. For mig er det essentielt, at vi aldrig går på kompromis med vores forsigtige investeringstilgang, da vores kunder altid trygt skal kunne regne med, at vi passer godt på deres penge. Jeg bliver stærkt motiveret af samarbejde, fælles interesser og ærlig kommunikation – og jeg ønsker at være med til at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af på alle områder. Jeg bor i Ry sammen med min kone og vores tre børn.

ove-lauritzen-jensen-stonehenge

Kundechef og medejer

Ove Lauritzen Jensen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 61 33 24
oj@stonehenge.dk

Jeg bor i Silkeborg med min kone og vores to drenge og jeg har derfor naturligt udgangspunkt fra vores kontor i Ry. Jeg har 25 års erfaring fra bankverdenen, heraf mere end 10 år som investeringschef. Jeg blev ansat i Stonehenge i 2014, men har nok altid inderst inde været en ”Stonehenger”. Mit arbejde består i at sørge for at vores kunder og samarbejdspartnere er velinformerede om vores produkter og holdninger, samt at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Ligesom vores investeringsstrategi er langsigtet, er vores arbejde med kunder baseret på langsigtede relationer. Investering er en tillidssag og vi ved, at din tillid er noget vi skal gøre os fortjent til. Det kan vi næsten kun gøre over tid og ved ikke at love mere end vi kan holde.Kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om vores langsigtede og ret forsigtige investeringer.

flemming-vognsen-stonehenge

Kundechef og medejer

Flemming Vognsen

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 30 15 36 49
E-mail fv@stonehenge.dk

Jeg har været ansat i Spar Nord Bank i mere end 27 år, hvor jeg de sidste 20 år har arbejdet med investering som investeringsrådgiver, investeringschef og aktierådgiver. Jeg er startet hos Stonehenge, fordi jeg synes konceptet omkring valueinvestering er spændende, og ikke mindst fordi Stonehenge er et godt og ærligt alternativ, der har leveret rigtig gode og stabile afkast over en årrække. Jeg har i alle mine tidligere jobs haft rigtig meget kundekontakt, og for mig er kunden det vigtigste i alle henseender. At give en god og sober rådgivning, der både indeholder muligheder og ikke mindst risici, står absolut først på min dagsorden. Jeg satser på at blive en synlig sparringspartner – ikke mindst på vores hjemmebane her i Nordjylland. Jeg stiller gerne op til alle typer af arrangementer, konferencer, møder i foreninger, kundemøder osv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om Stonehenge, vores holdning til markedet, vores investeringsfilosofi og ikke mindst vores produkter. Privat bor jeg i Gistrup sammen med min kone og vores 2 børn.

kasper-eskelund-stonehenge

Porteføljemanager

Kasper Eskelund Krogh Israelsson

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 60 17 14 70
E-mail kek@stonehenge.dk

Jeg arbejder som porteføljemanager, hvor mit primære arbejde består i at understøtte Frank med input til bl.a. investeringsbeslutningerne. Jeg er uddannet Cand.Oecon fra Aalborg universitet og har tidligere arbejdet 2½ år i aktieafdelingen i Spar Nord Bank som studentermedhjælper samt været praktikant i 1 år i makroanalysen i kapitalforvaltningen ligeledes i Spar Nord Bank. Jeg elsker at være ansat i en virksomhed, som efter min mening har potentialet til at blive en stor spiller inden for kapitalforvaltning – drevet af en god investeringsfilosofi og en ærlig tilgang overfor kunderne. Privat bor jeg i Vestbjerg sammen med min kone og to børn.

sabina-granat-stonehenge

Controller

Sabina Granat

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 40 94 95 11
sg@stonehenge.dk

Jeg har været ansat som controller i Stonehenge siden 2015 og var forinden ansat i Spar Nord Banks hovedsæde i ti år. Jeg er uddannet Cand. Merc. Aud. fra Aalborg Universitet. Udover udarbejdelse af regnskaber, er jeg ansat som selskabets compliance officer. Her er min vigtigste opgave at sørge for, at vi som virksomhed lever op til gældende love og bekendtgørelser og bl.a. derved sikrer vores kunder det bedste grundlag for en god rådgivning og kundeoplevelse. Selvom jeg ikke har kundekontakt, så er mit arbejde indirekte til gavn for kunderne. Det er fantastisk at være en del at en organisation hvor alle medarbejdere er så dedikerede i at skabe gode resultater og oplevelser for vores kunder. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

ann-bundgaard-stonehenge

Bogholder/administrator

Ann Bundgaard

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 40 94 36 52
E-mail ab@stonehenge.dk

Jeg arbejder som bogholder og administrator hos Stonehenge Fondsmæglerselskab og har over 25 års erfaring fra lignende stillinger. For mig er det vigtigt, at mine kollegaer og jeg har det godt sammen, samtidig med at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Skal vi hjælpe dig med at sikre din investering?

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk

Besøg os

Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg

Besøg os

Rugaardsvej 5, 2. sal, 8680 Ry

Vi glæder os til at møde dig.

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.

Vil du være på forkant med aktieudviklingen?

Skriv dig op til vores nyhedsmail. Så får du en gang om måneden vores syn på markedsudviklingen samt hvordan de aktuelle samfundsmæssige faktorer influerer på aktiemarkedet. Det er helt gratis.