globale-valueaktier-portefoelje-stonehenge

Stonehenge Value Mix følger fordelingen i Barometer

I en verden, der konstant er under forandring, er det vigtigt som investor at være fleksibel og løbende justere sine investeringer. Stonehenge benytter en disciplineret investeringsproces til at fastlægge andelen af aktier og obligationer, således at vi altid tager højde for den seneste udvikling. Vi ændrer typisk vores anbefaling ca. seks gange årligt.

Artikel om vores allokeringsmodel (Lidt nørdet. Fra Stonehenge Magasin nr. 5/2011)

Stonehenge Value Mix er en blandet fond, hvor andelen af aktier og obligationer løbende bliver justeret. Læs mere om afdelingen her.

Via månedsbrevet Barometer får du en nem og overskuelig måde at følge med i markedsudviklingen – og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, modtager du automatisk Barometer i din indbakke.

"Hos Stonehenge investerer vi langsigtet, etisk og bæredygtigt i aktier fra de udviklede lande. Vores motto: "Hellere langsomt rig end hurtig fattig" gælder naturligvis også, når vi vælger hvilke selskaber, vi ønsker at investere i. Vi investerer i de mest stabile brancher, uanset om verdensøkonomien har det godt eller skidt. Det betyder som regel, at de aktier vi investere i ikke svinger helt så meget i værdi som aktiemarkedet generelt. Til gengæld har vi været i stand til at beskytte værdierne bedre, når aktiemarkedet er under pres. Vi er ikke kortsigtede spekulanter, men langsigtede investorer."

frank-sørensen-thumb-stonehenge

Adm. direktør og medejer af Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S

Læs tidligere udgaver af Barometer herunder

Skal vi hjælpe dig med at sikre din investering?

Ring til os

+45 7220 7270

Skriv til os

info@stonehenge.dk

Besøg os

Hasseris Bymidte 3, 9000 Aalborg

Besøg os

Rugaardsvej 5, 2. sal, 8680 Ry

Vi glæder os til at møde dig.

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.

Vil du være på forkant med aktieudviklingen?

Skriv dig op til vores nyhedsmail. Så får du en gang om måneden vores syn på markedsudviklingen samt hvordan de aktuelle samfundsmæssige faktorer influerer på aktiemarkedet. Det er helt gratis.