Pas på FANG-aktierne!

Oprindelig publiceret 24. januar 2018, præsentation opdateret pr. 8. marts 2018

Aktierne i det såkaldte FANG+ indeks er løbet løbsk og er efter vores vurdering ramt af en spekulativ boble. Det drejer sig om nogle af verdens allerstørste selskaber som Facebook, Amazon, Netflix og Google. Disse selskaber har på dygtig vis tjent masser af penge på online forretningsmodeller – og står utvivlsomt overfor en lys fremtid. Men IT-boblen omkring årtusindskiftet viste, at aktiekurserne sagtens kan falde betydeligt, selvom den bagvedliggende forretningsmodel er en kæmpesucces. Det kan ske, hvis aktierne er blevet for dyre – og FANG-aktierne er netop blevet ekstremt dyre.

Markedets eufori over gigantaktierne i FANG+ indekset er stadig stor, men pas på med at hoppe med på vognen. Vi ser en høj risiko for, at FANG-boblen brister i løbet af foråret. Derfor anbefaler vi helt generelt, at du forbereder dig på et markant stemningsskifte, hvor cykliske aktier i almindelighed og FANG aktierne i særdeleshed pludselig begynder at falde. Til gengæld tror vi, at de defensive aktier får et stærkt comeback.

Det kan du læse mere om i nedenstående præsentation. Det er en meget faglig præsentation som kan kræve en mundtlig uddybning. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Præsentation

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.