Resultatafhængige omkostninger – konceptet virker helt efter hensigten

3. februar 2017

2016 bød ikke på de afkast vi havde håbet på eller regnet med, men heldigvis blev det i sidste ende til positive afkast i alle vores tre fonde.

Det beskedne afkast betyder, at vi nu i praksis viser, hvad vi mener, når vi siger at ”vi har hånden på kogepladen”. Omkostningerne i vores investeringsforening er nemlig afhængige af de resultater vi leverer og derfor er omkostningerne i 2016 væsentligt lavere end tidligere og væsentligt lavere end hos størsteparten af branchen.

De løbende omkostninger i vores aktiefond er nu helt nede på 1,22%, i vores blandede fond ”Value Mix” er de 1,12% og i obligationsfonden er de så lave som 0,76%. Tallene er ureviderede og der kan derfor forekomme småjusteringer når de endelige tal kan offentliggøres.

Vær opmærksom på, at de omkostninger du ser på årsopgørelsen fra banken ikke er for 2016, men i stedet for 2015. Der var omkostningerne en del højere på grund af betydeligt højere afkast.

Vi tror fuldt og fast på, at 2017 bliver væsentligt bedre end 2016 og vi har sat næsen op efter tocifrede aktieafkast. Hvis vi får ret i, at vi i 2017 kan levere høje aktieafkast, kommer det til at betyde højere omkostninger end i 2016 – men jo især højere afkast til vores investorer. Det er det vi forstår ved en fair omkostningsmodel.

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.