Opdateret:Værdi:Ændring ÅTD
Globale Valueaktier2018-11-16 12:10170.49-3.63%
Value Mix2018-11-08 12:09150.77-2.48%
Value Mix2018-11-16 12:10150.54-2.63%
Stonehenge logo

“Vi er erfarne erhvervsfolk,
der har et indgående kendskab
til branchen”

Medarbejderne i Stonehenge Fondsmæglerselskab A/S er erfarne erhvervsfolk, der har et indgående kendskab til branchen via deres tidligere virke inden for investering, investeringsselskaber og investeringsforeninger.

Henrik Duhn

Adm. direktør og medejer

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 30 24 50 75

I 2009 stiftede jeg Stonehenge Fondsmæglerselskab sammen med en række kunder. Vi mente, at kapitalforvaltning kunne gøres lidt anderledes, lidt bedre og ikke mindst mere gennemsigtigt. Jeg har det daglige ansvar for forretningen, men én af mine vigtigste opgaver er at vælge de rigtige selskaber til vores porteføljer. Når vi træffer beslutninger omkring investeringer, lægger vi meget vægt på, at det skal være langsigtede fornuftige investeringer og ikke kortsigtet spekulation. Det er netop den måde jeg selv ønsker at anbringe mine midler på. Langvarige relationer til både kunder og samarbejdspartnere betyder rigtigt meget for mig, og jeg sætter stor pris på, at jeg har lavet forretninger med flere af vores kunder i over 20 år. Erfaring med investering har jeg opbygget gennem 23 år i den etablerede banksektor, bl.a. i Danske Bank og Spar Nord Bank. Privat bor jeg i Aalborg sammen med min hustru Lotte og vores to drenge.

Frank Sørensen

Investeringsdirektør og medejer

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 37 18 88
E-mail 

Jeg er en del af ledelsen, men mit primære arbejde er at styre allokeringen af vores kunders midler. Jeg er uddannet Cand. Oecon og har tidligere arbejdet 12 år i Spar Nord Bank og Jyske Bank. Jeg har klare holdninger til, hvordan man investerer bedst muligt – og jeg vil gerne gøre en ægte forskel for mine kunder. Derfor slog jeg til øjeblikkeligt, da jeg i 2010 fik mulighed for at være med til at bygge Stonehenge op. Branchen går generelt efter de højest mulige afkast, men vi vil hellere være kendt for fornuftige afkast med en meget høj grad af sikkerhed og stabilitet. For mig er det essentielt, at vi aldrig går på kompromis med vores forsigtige investeringstilgang, da vores kunder altid trygt skal kunne regne med, at vi passer godt på deres penge. Jeg bliver stærkt motiveret af samarbejde, fælles interesser og ærlig kommunikation – og jeg ønsker at være med til at skabe en virksomhed, som vi kan være stolte af på alle områder. Jeg bor i Ry sammen med min kone og vores tre børn.

Ove Lauritzen Jensen

Kundechef og medejer

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 61 61 33 24
E-mail 

Jeg bor i Silkeborg med min kone og vores to drenge og jeg har derfor naturligt udgangspunkt fra vores kontor i Ry. Jeg har 25 års erfaring fra bankverdenen, heraf mere end 10 år som investeringschef. Jeg blev ansat i Stonehenge i 2014, men har nok altid inderst inde været en ”Stonehenger”. Mit arbejde består i at sørge for at vores kunder og samarbejdspartnere er velinformerede om vores produkter og holdninger, samt at mødes med potentielle kunder og samarbejdspartnere. Ligesom vores investeringsstrategi er langsigtet, er vores arbejde med kunder baseret på langsigtede relationer. Investering er en tillidssag og vi ved, at din tillid er noget vi skal gøre os fortjent til. Det kan vi næsten kun gøre over tid og ved ikke at love mere end vi kan holde. Jeg elsker at fortælle om vores investeringer og jeg er stolt af at være ansat i Stonehenge fordi jeg altid kan stå på mål for vores produkter og vores holdninger. Og så har jeg i øvrigt selv investeret i de samme produkter – ikke fordi jeg skal, men fordi jeg ikke kan lade være. Kontakt mig endelig, hvis du er blevet nysgerrig på at høre mere om vores langsigtede og ret forsigtige investeringer.

Flemming Vognsen

Kundechef

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 30 15 36 49
E-mail 

Jeg har været ansat i Spar Nord Bank i mere end 27 år, hvor jeg de sidste 20 år har arbejdet med investering som investeringsrådgiver, investeringschef og aktierådgiver. Jeg er startet hos Stonehenge, fordi jeg synes konceptet omkring valueinvestering er spændende, og ikke mindst fordi Stonehenge er et godt og ærligt alternativ, der har leveret rigtig gode og stabile afkast over en årrække. Jeg har i alle mine tidligere jobs haft rigtig meget kundekontakt, og for mig er kunden det vigtigste i alle henseender. At give en god og sober rådgivning, der både indeholder muligheder og ikke mindst risici, står absolut først på min dagsorden. Jeg satser på at blive en synlig sparringspartner – ikke mindst på vores hjemmebane her i Nordjylland. Jeg stiller gerne op til alle typer af arrangementer, konferencer, møder i foreninger, kundemøder osv. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om Stonehenge, vores holdning til markedet, vores investeringsfilosofi og ikke mindst vores produkter. Privat bor jeg i Gistrup sammen med min kone og vores 2 børn.

Thomas Beltner

Kundechef (Sjælland)

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 31 13 00 66
E-mail 

Jeg har arbejdet med investeringer i 25 år som rådgiver og investeringschef i både store og små banker. Mit fokus er en ærlig, faktuel og transparent tilgang til at hjælpe kunderne med at finde ud af, hvilke investeringer der passer til dem. Og det er som regel af større betydning at tale om og forstå risikoen ved forskellige typer investeringer end at ”love” afkast af en bestemt størrelse. For de fleste kunder er mere kede af et stort tab, end de er glade for et højt afkast. Jeg er startet i maj 2017 og har valgt at arbejde for Stonehenge, fordi selskabet er uafhængigt, skaber åbenhed om forretningen og omkostningerne og gennem tiden har præsteret et rigtigt godt risikojusteret afkast. Der er styr på regler og processer, og medarbejdernes kompetencer er på et højt niveau. Jeg har min daglige base i København og dækker hele Sjælland. Mit arbejde omfatter dialog med alle typer kunder, så skriv eller ring endelig, hvis du gerne vil høre mere.

Kasper Eskelund Krogh Israelsson

Assisterende Porteføljemanager

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 60 17 14 70
E-mail 

Jeg arbejder som assisterende portefølje manager, hvor mit primære arbejde består i at understøtte Henrik og Frank med input til bl.a. investeringsbeslutningerne. Jeg er uddannet Cand.Oecon fra Aalborg universitet og har tidligere arbejdet 2½ år i aktieafdelingen i Spar Nord Bank som studentermedhjælper samt været praktikant i 1 år i makroanalysen i kapitalforvaltningen ligeledes i Spar Nord Bank. Jeg elsker at være ansat i en virksomhed, som efter min mening har potentialet til at blive en stor spiller inden for kapitalforvaltning – drevet af en god investeringsfilosofi og en ærlig tilgang overfor kunderne. Privat bor jeg i Vestbjerg sammen med min kone og barn.

Sabina Granat

Controller

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 40 94 95 11
E-mail 

Jeg har været ansat som controller i Stonehenge siden 2015 og var forinden ansat i Spar Nord Banks hovedsæde i ti år. Jeg er uddannet Cand. Merc. Aud. fra Aalborg Universitet. Udover udarbejdelse af regnskaber, er jeg ansat som selskabets compliance officer. Her er min vigtigste opgave at sørge for, at vi som virksomhed lever op til gældende love og bekendtgørelser og bl.a. derved sikrer vores kunder det bedste grundlag for en god rådgivning og kundeoplevelse. Selvom jeg ikke har kundekontakt, så er mit arbejde indirekte til gavn for kunderne. Det er fantastisk at være en del at en organisation hvor alle medarbejdere er så dedikerede i at skabe gode resultater og oplevelser for vores kunder. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Ann Bundgaard

Bogholder/administrator

Telefon +45 72 20 72 70
Mobil +45 40 94 36 52
E-mail 

Jeg arbejder som bogholder og administrator hos Stonehenge Fondsmæglerselskab og har over 25 års erfaring fra lignende stillinger. For mig er det vigtigt, at mine kollegaer og jeg har det godt sammen, samtidig med at vi yder den bedste service for vores kunder og samarbejdspartnere. Privat bor jeg i Aalborg med min mand og vores to drenge.

Kontakt

Investeringsforeningen Stonehenge
c/o BI Management
Sundkrogsgade 7
2100 København Ø
Telefon: +45 7220 7270
E-mail:

Presse: Link til presserum

Morningstar

Stonehenges aktiefond og vores Value Mix har gentagne gange modtaget den højest mulige anerkendelse: 5 ud af 5 mulige stjerner fra det internationale analysebureau Morningstar.
Læs mere om Morningstar her

Redegørelse fra Finanstilsynet

Genveje

Følg os

Find Stonehenge på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler.

Tilmeld nyhedsmailen her.

Få vores nyhedsmail

Vil du modtage konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Så vil du hver måned modtage én nyhedsmail fra os med links til den seneste måneds vigtigste nyheder.

Kontakt

Investeringsforeningen Stonehenge
c/o BI Management
Sundkrogsgade 7
2100 København Ø
Telefon: +45 7220 7270
E-mail:

Presse: Link til presserum

Redegørelse fra Finanstilsynet

Book et møde

Tilmeld vores nyhedsmail

Book et møde

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde af investeringsmuligheder, så kontakt os for et uforpligtende møde.
Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakt vi dig hurtigst muligt.

Få vores nyhedsmail

Vil du modtage konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Så vil du hver måned modtage én nyhedsmail fra os med links til den seneste måneds vigtigste nyheder.