Mere service til dig

7. december 2017

2017 lakker snart mod enden og vi kan så småt gøre status på året. Afkastene ser i skrivende stund ud til at lande omkring 5-6% for vores aktiefond og 3-4% for vores blandede fond. De seneste 2 års afkast har ikke været så høje, men det er 8. år i træk med positive afkast. Det betyder, at vores aktiefond har givet over 10% p.a. i gennemsnit siden fondens start i januar 2010. Som valueinvestorer kan vi ikke altid følge med i de gode år, men til gengæld leverer vi en stabil og støt stigende formueudvikling, som på lang sigt har givet højere afkast end gennemsnittet for branchen. De seneste 2 års svage udvikling har gjort de stabile valueaktier usædvanligt billige – og vi tror på et stærkt comeback i de kommende år. Du kan læse hvorfor i vores månedsbrev Barometer (her).

Vi har i årets løb budt velkommen til knap 200 nye kunder i Investeringsforeningen Stonehenge – og vi takker for tilliden. Vi ved, at det er hårdt opsparede midler som vi forvalter. Så du kan regne med, at vi passer godt på pengene og gør vores bedste for at få dem til at yngle – men uden at gå på kompromis med vores værdier og forsigtige investeringstilgang.

Vi har også øget bemandingen kraftigt med ansættelserne af 2 ekstra kundechefer og åbningen af vores kontor i København. Det har vi selvfølgelig gjort for at tiltrække endnu flere kunder, men også for at kunne give dig en endnu bedre service. Du skal vide, at vi mener det, når vi opfordrer til en åben og ærlig dialog. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – eller ønsker et helt uforpligtende møde.

Som en service til vores allermest interesserede kunder har vi også i årets løb udgivet 4 længere artikler om nogle af vores investeringer. Vi har således skrevet om Unilever, Vinci og Walt Disney – og du kan læse vores seneste Indblik I Porteføljen om medicinalsektoren (her).

Vi ønsker dig en rigtig glædelig december og et godt nytår!

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.