Klarer du alt selv?

… eller er du villig til at få hjælp?

Nogle foretrækker at bygge deres hus selv. Andre vil hellere slappe af og koncentrere sig om andre ting. Hvordan bruger du din tid bedst?

Når du investerer selv, skal du bruge meget tid på det. Du kan selvfølgelig vælge at investere i indeksfonde (ETF’ere) og spare på tiden og omkostningerne. Men så investerer du i ALT. Også de uetiske selskaber, der står på de sorte lister. Og selskaber der kører med underskud. Selskaber med høj gæld. Ønsker du mon det?

Vi vil gerne være det stabile fundament i dine investeringer. Så kan du slappe af, mens vi gør det grundige arbejde med at vælge de mest sikre og bæredygtige investeringer på lang sigt. Vi har f.eks. investeret i Disney, som du kan læse mere om i vores seneste udgave af Indblik I Porteføljen (her). Men vi har også investeret i 35 andre selskaber ud fra samme grundige, metodiske og langsigtede tilgang. Det har siden start givet et afkast på knap 120% i vores globale aktiefond og 54% i vores blandede fond. Og du har samtidig sparet en masse tid.

Vi ønsker dig en skøn og afslappende sommer!

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.