Indblik I Porteføljen: Vinci

31. marts 2017

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik I Porteføljen ser vi nærmere på det franske selskab Vinci, som er specialiseret indenfor etablering og drift af globale infrastrukturløsninger. Selskabet er mere konjunkturfølsomt end hovedparten af vores investeringer, men har alligevel mange af de kvaliteter som vi efterspørger – og giver samtidig en god eksponering mod det europæiske opsving.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 37 nøje udvalgte selskaber. Husk derfor på, at vores investering i Vinci ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande.

Læs Indblik I Porteføljen

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.