Indblik i Porteføljen: Stabilt Forbrug

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik i Porteføljen ser vi nærmere på sektoren Stabilt Forbrug, som er vores klart største sektor. Selskaberne i sektoren har generelt opnået en støt stigende indtjening, men har alligevel stået stille rent kursmæssigt de seneste to år. Derfor er sektoren som helhed nu meget billigt prissat. Vi har benyttet os af muligheden og har øget vores eksponering mod sektoren til hele 45% – fordelt på 14 forskellige selskaber i USA og Europa. I denne artikel har vi valgt at give en kort beskrivelse af tre af selskaberne: Carlsberg, som i øjeblikket er vores største investering, Danone, som er et af vores helt nye selskaber, samt Kraft Heinz, som med stor sandsynlighed står over for et større opkøb.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 37 nøje udvalgte selskaber. Husk derfor på, at de fremhævede investeringer ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande.

Læs Indblik i Porteføljen

 

Du kan læse andre udgaver af Indblik i Porteføljen her

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.