Indblik i Porteføljen: Pepsico

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik i Porteføljen ser vi nærmere på Pepsico, som er en af vores nyeste investeringer. Vi vurderer, at Pepsico er et undervurderet kvalitetsselskab med et attraktivt langsigtet potentiale. Vi værdsætter samtidig Pepsico’s defensive egenskaber, herunder selskabets evne til at levere solide resultater, uanset hvordan det er gået i økonomien.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 35 nøje udvalgte selskaber. Husk derfor på, at den fremhævede investering ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande.

Læs Indblik i Porteføljen

 

Du kan læse andre udgaver af Indblik i Porteføljen her

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.