Indblik I Porteføljen: Medicinalsektoren

1. december 2017

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik I Porteføljen ser vi nærmere på Medicinalsektoren, som er den næststørste sektor i vores aktieportefølje. Medicinalsektoren har historisk givet et attraktivt og meget stabilt afkast, og vi forventer at de tre globale megatrends – aldringen i befolkningen, en større middelklasse samt urbaniseringen – vil betyde, at sektoren også fremadrettet vil give et attraktivt og stabilt afkast. Vi forventer derfor at fastholde en høj eksponering mod sektoren.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 37 nøje udvalgte selskaber, herunder 7 medicinalselskaber. Husk derfor på, at vores investeringer i medicinalsektoren ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande

Læs Indblik I Porteføljen

 

Du kan læse andre udgaver af Indblik I Porteføljen her

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.