Indblik i Porteføljen: Kimberly-Clark

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik i Porteføljen ser vi nærmere på Kimberly-Clark, som vi investerede i helt tilbage i 2010, men som vi for nylig har øget til en top 10 position. Vi vurderer, at Kimberly-Clark er et undervurderet kvalitetsselskab med et attraktivt langsigtet potentiale, og vi værdsætter samtidig selskabets defensive egenskaber, herunder evnen til at levere solide resultater, uanset hvordan det går i økonomien.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 34 nøje udvalgte selskaber. Husk derfor på, at den fremhævede investering ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande.

Læs Indblik i Porteføljen

 

Du kan læse andre udgaver af Indblik i Porteføljen her

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.