Indblik i Porteføljen: Hennes & Mauritz

Hos Stonehenge vægter vi en åben og ærlig kommunikation højt. Derfor ønsker vi at give vores kunder et indblik i nogle af de selskaber, som vi har valgt at inkludere i vores aktieportefølje. Fra tid til anden udgiver vi derfor en længere artikel, hvor vi fortæller nærmere om udvalgte selskabers historie, produkter og langsigtede vækstpotentiale – set med vores øjne.

I denne udgave af Indblik i Porteføljen ser vi nærmere på Hennes & Mauritz, som aktuelt er vores mindste position. Vi begyndte at købe aktier i selskabet i slutningen af 2017 og har efterfølgende øget et par gange. Investeringen udgør dog stadig kun 1,2% af porteføljen i vores aktiefond, men vi forventer at øge investeringen yderligere i løbet af 2018, forudsat at den fundamentale udvikling i selskabet bedres som ventet.

Vores aktieportefølje består aktuelt af 35 nøje udvalgte selskaber. Husk derfor på, at vores investeringer i Hennes & Mauritz ikke må opfattes som en isoleret købsanbefaling, men skal ses i sammenhæng med porteføljens samlede eksponering mod udvalgte markedstendenser, sektorer og lande

Læs Indblik I Porteføljen

 

Du kan læse andre udgaver af Indblik I Porteføljen her

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.