Forår i Europa?

6. april 2017

Den europæiske økonomi viser tænder med udsigt til den højeste vækst i mange år og med en bredt funderet stigning i virksomhedernes indtjening. Opsvinget har simpelthen bidt sig fast over det meste af Europa og som aktieinvestor er der umiddelbart meget at smile af. Desværre spænder den politiske usikkerhed fortsat ben for et rigtigt opsving.

Brexit var en stor overraskelse, som har rystet Europa. Protest partierne på tværs af Europa har grebet muligheden for en mærkesag og det fyger nu med ønsker om EU afstemninger i land efter land. Derfor er det pludselig blevet realistisk, at flere lande kan følge i Storbritanniens fodspor – og man kan med rette tvivle på EU’s langsigtede overlevelse.

Det franske præsidentvalg den 23. april vil få stor indflydelse på Europas fremtid. Hvis Frankrig vælger Le Pen som præsident, stiger sandsynligheden for et kollaps af EU og Eurozonen markant – og det vil give store rystelser på aktiemarkedet. Vælger Frankrig derimod en klar EU-tilhænger som præsident, kan valget omvendt blive den begivenhed der atter stabiliserer Europa – og det vil blive taget meget positivt op af aktiemarkedet.

Vi er overbeviste om, at Le Pen lider et stort nederlag – men vi kan ikke være sikre. Derfor følger vi udviklingen op mod præsidentvalget ekstra tæt og du kan forvente, at vi vil kommunikere aktivt her på vores hjemmeside.

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.