En hilsen fra investeringsforeningens bestyrelse

Kære medinvestorer,

de seneste uger har i særdeleshed vist os, at verden er foranderlig. Corona-epidemien har i den grad ramt hele verden, og de finansielle markeder er heller ikke gået ram forbi.

Det har naturligvis også ramt vores porteføljer i Stonehenge. Både med faldende værdier og med behov for, i kortere tidsintervaller, at suspendere handlen med vore værdipapirer i lighed med andre investeringsforeninger.

Det har dog ikke rokket ved vores tilgang til at investere, og vi holder fast i strategien. For når der er udsving på finansmarkederne, er det især vigtigt at holde fast i sin strategi og være langsigtet.

Det kan være ubehageligt, mens det står på, men det er vigtigt ikke at lade følelserne tage over.

Husk du kan følge med i udviklingen og få kommentarer fra vores rådgiver, Stonehenge Fondsmæglerselskab, der løbende opdaterer på situationen. Du kan blandt andet skrive dig op til nyhedsbrev, så du får nyheder direkte i din mail. Eller du kan følge med på LinkedIn.

Har du spørgsmål eller er det noget som du ønsker at drøfte omkring vores investeringer, så er du som altid velkommen til at kontakte vores rådgiver (se kontaktoplysningerne her).

Venlig hilsen

Bestyrelsen i Investeringsforeningen Stonehenge

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.