Opdateret:Værdi:Ændring ÅTD
Globale Valueaktier2018-10-16 16:07167.74-5.18%
Value Mix2018-08-14 09:33152.15-1.59%
Value Mix2018-10-16 16:07149.22-3.49%
Stonehenge logo

“Vi gør dig klogere på,
hvordan du beskytter
din opsparing”

Er du i tvivl om en investeringsforening er noget for dig? Så læs med her og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig der har en mindre opsparing, du ønsker at beskytte.

Mange private kunder har ofte en større eller mindre berøringsangst, når snakken falder på investeringer. Det kan hurtigt virke som et område, man har svært ved at sætte sig ind i, og derfor lader man måske blot banken om at forvalte sin opsparing.

Men sådan behøver det ikke at være.

Hos Stonehenge tilbyder vi et ægte alternativ til banken, og selvom din opsparing måske kun lyder på et par få tusind kroner, kan vi ofte sikre dig en bedre investering og afkast end din bank kan.

Vi arbejder ud fra en filosofi, der har fokus på at sikre vores kunders investeringer og øge dem gennem gode langsigtede afkast.

  • Vi lever af at tjene penge til dig
  • Vi beskytter før vi øger
  • Vi fortæller altid sandheden

Lyder dette som noget du kunne tænke dig at vide mere om, kan du læse videre her.

“Vi tilbyder et ægte alternativ til banken,
også selvom din opsparing måske
kun er på et par få tusind kroner”

“Det er let at blive
kunde i Stonehenge
– og alle er velkomne”

Så let er det at blive kunde i Stonehenge:

1) Få dit pengeinstitut til at oprette et værdipapirdepot

Du bliver ved med at være kunde i din egen bank/sparekasse. Hvis ikke du har købt værdipapirer før, skal du have dit pengeinstitut til at oprette et depot til opbevaring af dine værdipapirer. Det er i princippet helt det samme som en almindelig konto og dit pengeinstitut bør normalt kunne oprette det samme dag, som du beder dem om det.

2) Køb investeringsbeviser for det ønskede beløb

Hvis du har netbank kan du selv købe investeringsbeviserne. Du kan finde Stonehenge’s tre investeringsfonde ved at søge efter ”Stonehenge” under danske investeringsforeninger.

Du kan selvfølgelig også ringe til dit pengeinstitut og få dem til at købe investeringsbeviserne til dig eller udfylde en ordreblanket og aflevere den i dit pengeinstitut.

Ordreblanket

Det er typisk billigere for dig at købe investeringsbeviserne i netbanken end at bede dit pengeinstitut om at gøre det for dig.

3) Følg med i udviklingen

Nu er du allerede kunde hos os, og hvis du ønsker at følge lidt med i dine investeringer, kan du tilmelde dig vores nyhedstjeneste her – så får du hver måned en mail med links til de afkast, der er opnået i vores investeringsforeninger og links til vores kommentarer til udviklingen på finansmarkederne.

Du kan følge med i kursudviklingen via din netbank eller via fondsbørsen. Kursen på dine investeringsbeviser afspejler den indre værdi af værdipapirerne i investeringsforeningen. Indre værdi beregnes og offentliggøres som minimum tre gange om dagen og den kan du følge her på hjemmesiden. Klik her for en nærmere beskrivelse af indre værdi.

4) Du kan altid sælge dine investeringsbeviser igen

Hvis du ønsker at sælge dine investeringsbeviser igen er det også meget nemt og der er ingen binding af dine penge. Du er nemlig garanteret indløsning af dine investeringsbeviser (til indre værdi minus ca. 0,2% i lovpligtige omkostninger til investeringsforeningen) og derfor behøver der ikke engang være en køber til dine investeringsbeviser, før du får dine penge igen. I praksis vil der dog ofte være en køber og det er med til at sikre dig en højere pris for dine investeringsbeviser.

Du kan købe eller sælge investeringsbeviserne alle hverdage i børsens åbningstid. Dog skal indre værdi beregnes først og det sker typisk første gang omkring kl. 09.45.

“Hvis du ønsker at følge med
i dine investeringer, kan du 
tilmelde dig vores nyhedstjeneste”

Har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit behov for investering.

Husk på at alle spørgsmål er velkomne, så kontakt os på telefon +45 7220 7270 for et ærligt svar, eller udfyld formularen her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt

Investeringsforeningen Stonehenge
c/o BI Management
Sundkrogsgade 7
2100 København Ø
Telefon: +45 7220 7270
E-mail:

Presse: Link til presserum

Morningstar

Stonehenges aktiefond og vores Value Mix har gentagne gange modtaget den højest mulige anerkendelse: 5 ud af 5 mulige stjerner fra det internationale analysebureau Morningstar.
Læs mere om Morningstar her

Redegørelse fra Finanstilsynet

Genveje

Følg os

Find Stonehenge på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsmail og modtag konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler.

Tilmeld nyhedsmailen her.

Få vores nyhedsmail

Vil du modtage konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Så vil du hver måned modtage én nyhedsmail fra os med links til den seneste måneds vigtigste nyheder.

Kontakt

Investeringsforeningen Stonehenge
c/o BI Management
Sundkrogsgade 7
2100 København Ø
Telefon: +45 7220 7270
E-mail:

Presse: Link til presserum

Redegørelse fra Finanstilsynet

Book et møde

Tilmeld vores nyhedsmail

Book et møde

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde af investeringsmuligheder, så kontakt os for et uforpligtende møde.
Indtast dit navn og telefonnummer, så kontakt vi dig hurtigst muligt.

Få vores nyhedsmail

Vil du modtage konkret information om vores produkter og hvordan vi sikrer en fornuftig investering af dine midler, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Så vil du hver måned modtage én nyhedsmail fra os med links til den seneste måneds vigtigste nyheder.