Bekæmp din frygt for tab… med fakta

3. november 2016

Det er når du er i dine følelsers vold, at du kommer til at sælge på bunden og købe på toppen. Succesfulde investeringer kræver, at du fokuserer på fakta, tænker langsigtet og undgår hyppige handler. Det er netop sådan vi investerer i Stonehenge – og det er forklaringen på vores gode langsigtede afkast.

Vi har som de fleste andre investorer haft et dårligt år med negative afkast, og det kan man desværre aldrig helt undgå, når man investerer. Det er ofte umuligt at forudse om det næste år bliver godt eller skidt, men på lang sigt vil du altid tjene penge, hvis du fastholder roen.

Så selvom præsidentvalget truer i USA, selvom renterne er begyndt at stige og selvom Novo Nordisk har skuffet med et kursfald på hele 40% i år – så fastholder vi vores investeringer i billige kvalitetsselskaber med stabil indtjening og lav gæld. Vi ved nemlig at det kan betale sig!

Under vores nyheder kan du finde masser af fakta om vores anbefalinger, afkastrapporter, markedskommentarer og lignende. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du fremover modtage én månedlig nyhedsmail fra os med links til den seneste måneds vigtigste nyheder.

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.