Automatisk geninvestering af udbytte

Udbytte i Stonehenge Globale Valueaktier

Vi ved endnu ikke, hvor meget og hvornår vi udbetaler udbytte i 2019, men vil her blot gøre opmærksom på muligheden for at få udbyttet geninvesteret automatisk til en god kurs og uden dine normale handelsomkostninger.

Hvis du ikke foretager dig noget, vil du få dit udbytte indbetalt på din konto. Så kan du derefter investere beløbet i samme fond til den aktuelle købskurs, så du opretholder din samlede investering.

Vi tilbyder dig nu, at du automatisk kan få udbyttet geninvesteret.

Det bliver nemmere, fordi du blot én gang for alle skal give dit pengeinstitut besked om det. Det bliver også billigere, fordi du køber til porteføljens indre værdi uden tillæg af omkostninger (emissionstillæg). Mange pengeinstitutter tilbyder at foretage dette uden betaling af kurtage eller andre ekspeditionsgebyrer.

Du skal blot kontakte dit pengeinstitut, så sørger de for resten. Du kan også vælge at udfylde blanketten nedenfor og aflevere/sende den. Vi gør opmærksom på, at enkelte pengeinstitutter ikke tilbyder denne service og nogle tager muligvis et ekspeditionsgebyr. Der vil som regel være et mindre registreringsgebyr til Værdipapircentralen.

Hvis du har investeret for frie midler og selskabsmidler, vil der som vanlig blive tilbageholdt a conto udbytteskat inden geninvesteringen. Har du investeret pensionsmidler, tilbageholdes der ikke udbytteskat.

Vi opfordrer dig til at give banken besked hurtigst muligt, så de kan nå at registrere dit ønske inden udbyttebetalingen.

 

Download blanketten her.

 

Skal vi hjælpe med at sikre din investering?

Ring til os
Skriv til os
Besøg os

Vi glæder os til at møde dig.